Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun 1985’te aldığı kararla, gönüllü çalışmaları ve faydalarını dünya çapında duyurmak ve gönüllü programlara katılımı artırmak amacıyla, 5 Aralık tarihi her yıl Dünya Gönüllüler Günü olarak kutlanıyor.

Maya Vakfı olarak, daha iyi bir geleceği hep birlikte yaratmak için psikososyal destek alanında bizlere destek veren gönüllülerimize teşekkür etmek amacıyla güzel bir program hazırladık. 40’a yakın gönüllümüzle Balat’ta buluşarak, saha ofisimizle hizmet verdiğimiz semtin tarihi ve kültürel dokusunu yakından tanıyacakları bir gezi turu yaptık. Maya Vakfı Genel Müdürü Dr.Julide Ergin, Diplomasi Direktörü Utku Başar ve Gönüllü Koordinatörü Gizem Gündüz’ün ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz etkinlik; gönüllülerimizin keyifli zaman geçirdikleri Olmadık Projeler Atölyesi’ndeki programla son buldu.