Adımlarınız iyilik peşinde koşsun!

N Kolay İstanbul Yarı Maratonu’nun bu yıl sanal koşu seçeneği ile 4 Nisan 2021’de gerçekleştirilmesi planlanıyor.

N Kolay İstanbul Yarı Maratonu 4 Nisan 2021 tarihinde koşuluyor, heyecan şimdiden başlıyor!

N Kolay İstanbul Yarı Maratonu 21K, 10K ve 21K paten kategorilerinde yine sınırlı sayıda katılımcı ile koşulacak!

Yardımseverlik koşusu, tüm dünyada sivil toplum kuruluşlarını (STK) desteklemek için başarı ile kullanılan bir kaynak geliştirme yöntemidir. Adım Adım işbirliği ile yardımseverlik koşusu olarak hayata geçirdiğimiz bu yarı maraton ile sen de dilediğin STK için bağış toplayabilir çözülmesini arzu ettiğin sosyal bir konuya dikkat çekerek farkındalık yaratabilirsin.

İPK Nedir?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore

Maya Vakfı için koşmak

Parkur

N KOLAY İSTANBUL

YARI MARATONU’NA KAYIT OL

İşte merakla beklediğiniz N Kolay İstanbul Yarı Maratonu 2021 parkuru!

4 Nisan’da start alacak bu yılki yarı maratonda yarışmacılarımız Galata Köprüsü’nden geçiş yaparak Tarihi Yarımada’nın güzelliğine bir kez de uzaktan bakma fırsatı bulacak!

Dünyanın en eski medeniyetlerine ev sahipliği yapan Tarihi Yarımada tüm kültürel güzellikleriyle bu yarışa anlam katıyor. Eşi benzeri bulunmayan, 8000 yıllık tarihe sahip yarımadada koşarak sen de tarihe adını yazdırabilirsin!

MERKEZ

Akat Mahallesi Öztürk Sokak No:3 34335