Center for Learning

Maya Vakfı Öğrenme Merkezi açıldı!

Maya Vakfı yaklaşık on sene önce Project Lift modeliyle MHPSS alanında çalışmalarına başladı.Skills for Psychological Recovery (Psikolojik İyileşme Becerileri) Modeli ve Sanat Terapisi ekolünü baz alan çalışmalarımızla bu on sene içerisinde bilgi birikimimizi ve tecrübemizi artırdık. Şimdi ise Maya Vakfı’ndaki sanatla iyileşme ve büyüme kültürümüzü duvarlarımızın ötesine taşıma zamanı! Bu misyon ile başlattığımız Center for Learning at Maya Vakfı’nın ( Maya Vakfı Öğrenme Merkezi) kapılarını 2024-2025 döneminde gerçekleştireceğimiz öğrenme atölyeleri ile açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Öğrenme Merkezi kapsamında düzenli aralıklarla öğrenme atölyeleri, sempozyumlar ve uzun soluklu farklı programlar düzenliyor olacağız. Maya Vakfı’nda geliştirdiğimiz bilgi birikimi ve uzmanlığımızı aktarmanın yanı sıra, yurtdışında benzer modeller geliştiren liderler ile Türkiye’deki saha çalışanları arasında bağ kurmak ve onların mesleki gelişimi ve iyi oluş hallerine katkı sunarak, sürdürülebilir, etik ve bilime dayalı MHPSS (Ruh Sağlığı ve Psikososyal Destek) modellerini yaygınlaştırma vizyonumuzu gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

2024-2025 Etkinlik Takvimimiz için bizi takipte kalın!

MERKEZ
Akat Mahallesi Öztürk Sokak No:3 34335